Beeldschermstickers

Zoek

Beeldschermstickers

Producteigenschappen, verkoopinformatie, promotionele acties, deze zijn allemaal direct weer te geven via stickers op beeldschermen.

Beeldschermstickers zijn beschikbaar in velen vormen en maten, op verschillende soorten materiaal. Welk soort sticker u nodig heeft, hangt af van waarvoor u deze wilt gebruiken. Wij van ClingMedia helpen u graag verder met het uitkiezen van de juist sticker bij de voor u of uw klant’s gewenste toepassing.

Toepassingen

  • Beeldschermen

Bij reclamestickers op beeldschermen kunnen lijmresten voor flinke beschadigingen zorgen. Het is cruciaal om te voorkomen dat een sticker inbrandt op het scherm.  Bij het adverteren op gevoelige oppervlaktes zoals televisies adviseert ClingMedia materiaal zonder lijmlaag toe te passen.

Materialen

  • ClingZ

ClingZ is papier met een statische lading, welke zich feilloos hecht aan iedere ondergrond. Lijmresten zijn verleden tijd en kleefkracht houdt tot wel zes maanden aan. ClingZ is gemakkelijk aan te brengen en gemakkelijk te verwijderen. Dit is een groot voordeel, in het bijzonder voor promotionele acties die regelmatig veranderen.

Voordelen beeldschermsticker

  • Snel en eenvoudig te verwijderen
  • Herpositioneren en hergebruiken
  • Recyclebaar
  • Meerdere uitvoeringen (wit en transparant)

ClingMedia is u graag van dienst bij het kiezen van het product dat het beste bij de door u of uw klant’s gewenste toepassing. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een sample pakket.