Clingmedia ist ein Großhändler und Dienstleister für den Verkauf von Spezialaufklebermaterialien

Over ClingMedia

ClingMedia is een internationale groothandel en serviceprovider die specialistische stickermaterialen levert binnen de grafische- en aanverwante industrie.

Wij bij ClingMedia blijven ons continu ontwikkelen, waardoor wij u producten kunnen aanbieden die verder gaan dan de traditionele stickersoorten. Producten die door middel van moderne technieken een pasklare oplossing bieden aan uw vraag of die van uw klant. Korte termijn, lange termijn, met lijm, zonder lijm, statisch geladen, met zuignapjes, gemakkelijk aan te brengen, alles is mogelijk.

Exclusief in Europa leveren wij bij ClingMedia het kwaliteitsmerk ClingZ (ook wel statisch papier of static paper genoemd). Dit wereld merk kenmerkt zich door haar statische lading en hecht het sticker materiaal op iedere ondergrond. Het is geschikt voor een verscheidenheid aan druktechnieken.

ClingMedia heeft als doel een internationale, prominente leverancier en serviceprovider te zijn van specialistische sticker materialen. Het bieden van hoogstaande, kwalitatieve oplossingen tegen een concurrerende prijs staan hierbij centraal.

Vanuit het ClingMedia distributiecentrum kunnen wij u binnen een dag met een ruim assortiment beleveren. ClingMedia kan ongetwijfeld ook iets voor u betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op!