Evenementen en beurzen

Zoek

Evenementen en beurzen

De beste manier voor ontwikkelen van new business.

Evenementen en beurzen zijn het perfecte medium voor een directe communicatie met een geïnteresseerd publiek dat bereid is tot aankoop. Tevens is het een ideale gelegenheid om uw producten en diensten op de markt onder de aandacht te brengen. Veel evenementen en beurzen vinden plaats op locatie, congrescentra, hotels, etc. Het is dus van belang dat de stand snel op te bouwen is en gemakkelijk af te bouwen, zonder dat er schade veroorzaakt wordt.

Een oplossing uit ons assortiment is de ClingZ sticker, ook wel statisch papier genoemd, te gebruiken in binnenruimtes, dat door haar statische lading op ieder mogelijke ondergrond kleeft, zonder dat het schade of lijmresten achterlaat bij verwijdering. De ClingZ sticker is zeer gemakkelijk aan te brengen zonder montageteams in te hoeven huren, gemakkelijk te verwijderen en meerdere malen herpositioneerbaar. Tevens is ClingZ recyclebaar.

ClingMedia denkt graag met u mee over welk stickermateriaal het beste aansluit bij uw specifieke wensen of die van uw klant. Een communicatieboodschap komt pas goed tot uiting als het op de juiste manier gepresenteerd wordt. Met onze producten weet u zeker dat u via de juiste communicatie/reclame-uiting een geweldige indruk achter laat.

Toepassingen

Laat u inspireren en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om sample materiaal op te vragen.