Marketing ideeën

Stickers voor promotionele doeleindes

Nieuwe tijd vragen om innovatieve sticker materialen en dat is precies wat wij u bij ClingMedia kunnen aanbieden. Vanuit deze visie leggen wij de focus op 5 (offline marketing) kennisgebieden. Wij denken graag met u mee en streven altijd naar de hoogste attentie waarden van uw of uw klant(s) boodschap, product of dienst.

Evenementen en beurzen

De waardevolle bron voor het leggen van contacten met potentiële klanten en het onderhouden van bestaande zakenrelaties. Presenteer uw merk zo effectief mogelijk, zodat uw doelgroep uw merk optimaal kan ervaren.

Retail

Opvallende en interessante POS (point of sale) stickermaterialen moedigen consumenten aan uw dienst of product te verkiezen boven anderen. Creëer sfeer en breng uw product op het verkooppunt onder de aandacht van uw doelgroep.

Guerrilla Marketing 

Op een ludieke en onverwachte manier een groot publiek aanspreken. Het juiste promotionele (sticker) material gebruiken voor uw boodschap zorgt bewustwording bij uw klant.

Direct mail marketing

Het toevoegen van direct mail aan uw communicatiemiddel (i.e. magazine insert) is het mogelijk om snel en gecontroleerd een grote groep ontvangers te benaderen met uw boodschap.

Actie marketing

Het aanmoedigen van uw klant of prospect om gedurende een korte (actie) periode iets nieuws te proberen.

Binnen deze vijf kennisgebieden zijn wij continu op zoek naar noviteiten of nieuwe ontwikkelingen, zodat we vernieuwde oplossingen kunnen bieden voor onze klanten. Het verrassende aansprekende karakter van onze producten maakt het mogelijk om de boodschap extra kracht mee te geven. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of sample materiaal aan te vragen.