Clingmedia ist ein Großhändler und Dienstleister für den Verkauf von Spezialaufklebermaterialien

Nieuws

Hieronder treft u het laatste nieuws met betrekking tot marketing ideeën en sticker materialen.

Cling Vinyl Office

Cling Vinyl Office (statisch vinyl)  is een zelfklevende PVC Folie zonder weekmakers (ftalaten vrij) beschikbaar in wit en transparant. Het materiaal is gemakkelijk aan te brengen en gemakkelijk te verwijderen zonder lijmresten achter te laten. Het hecht op iedere gladde ondergrond. Geschikt voor deskjet en laserprinters. Het aansprekende karakter van het materiaal zorgt ervoor dat het meerdere malen gebruikt kan worden zonder kracht verlies van de boodschap.

Lees verder

Wizard Wall

Het maken van meer impact tijdens uw presentatie of bijeenkomst doet u met Wizard Wall. Wizard Wall is een product dat bij inzet leidt tot het geven van betere presentaties en productieve bijeenkomsten doordat het samenwerking en participatie stimuleert.

Lees verder

Azuna 3D

Azuna 3D de nieuwe innovatieve 3d materiaal. Het materiaal geschikt voor UV Vlakbed en Roll to roll optie heeft een 3d effect in het materiaal.

Lees verder

Aslan Dfp45 Instructievideo

Aslan Schwarz producent van innovatieve zelfklevende folies, laat zien hoe Aslan Dfp 45 gemakkelijk aangebracht kan worden.

Lees verder

Aslan Dfp25 + Aslan Dfp41 instructievideo

Aslan Schwarz de innovatieve producent van zelfklevende folies heeft een instructie video gemaakt. In deze video vindt u de meest ideale manier om de transparante folie Aslan Dfp41 kan voor zien van de witte blockout folie Aslan Dfp25.

Lees verder

Yupo Tako en Yupo Jelly

Het japanse bedrijf Yupo komt, met het innovatieve materiaal Tako (wit) en Jelly (transparant) op de markt. Tako staat voor octopus en net als een octopus heeft dit materiaal zuignappen. Het materiaal zuigt zich vast tegen iedere gladde ondergrond. Lijmresten behoren tot het verleden.

Lees verder

ClingZ het fenomeen uit de VS

Sinds jaar en dag komen er vernieuwende innovatieve producten(T Ford, Apple Iphone, Netflix) uit de VS en sinds enige tijd ook ClingZ.ClingZ is in de in de volksmond beter bekend als Static Paper (statische sticker/statisch papier). ClingZ is sticker materiaal dat zich hecht op basis van haar statische lading op iedere ondergrond (zelfs als deze niet glad zijn). Lijmresten zijn verleden tijd. Het aansprekende karakter van het materiaal maakt het mogelijk uw boodschap extra kracht mee te geven.

Lees verder